Bes-T Anti-Rub creme

    Levertijd:op voorraad
Bestel
  • Beschrijving

De BES-T Anti RUB creme is een verzachtende zalf die de huid beschermt en wrijving en irritatie op gevoelige plaatsen zoals zitvlak, dijen, bovenlichaam, hoofd en voeten voorkomt. Bijzonder geschikt om de huid te beschermen tegen agressies van wrijving en bacteriën. Dermatologisch getest.

GEBRUIKSAANWIJZING ANTI RUB CREAM 250ML

De BES-T ANTI RUB creme net voor de inspanning in voldoende mate aanbrengen op lichaamsdelen welke onderhevig zijn aan wrijving en irritatie.

ACTIEVE SUBSTRATEN ANTI RUB CREAM 250ML

Boswellia serrata extracten:

Boswellia staat bekend om zijn onstekingsremmende werking.
Vermindert irritatie en roodheid heeft ontstekingsremmende eigenschappen voorkomt littekenvorming

Tea tree olie:

Ontsmettende en helende werking verdovende en pijnstillende werking bij snij-, schaaf en brandwonden doodt schimmels en bacteriën

Sheabutter:

verzorgende en genezende werking stimuleert genezingsprocessen (bij wonden) maakt huid zacht en soepel en beschermt tegen uitdrogen

ANTI RUB CREAM 250ML WORDT O.A. GEBRUIKT DOOR:

 

Lid van de Olympische trainingsgroep die zich richt op de Olympische spelen van Rio 2016.

BESTE PRESTATIES:

  • Nederlands kampioen indoorroeien tot 23 jaar 2011
  • Winnaar Varsity 2012

ERVARINGEN MET BES-T:

Ik was op zoek naar een product dat je huid beschermt tijdens de training, toen vond ik BES-T anti rub. Ik gebruik BES-T anti rub tijdens de lange slopende sessies op ergometer, fiets en in de roeiboot. Het verhoogt het comfort en voorkomt huidirritaties die je afleiden of je zelfs beletten om te trainen. Zelfs als je al last hebt van irritaties helpt het sneller te herstellen. Nu houdt niets me meer tegen tijdens mijn lange intensieve trainingen.