ISM Touring zadel, ISM's best seller

                                                  

ISM Touring. Een opluchting voor velen!                                                                                                                    terug naar het overzicht              

 

Dit is het ISM zadel met het grootste oppervlakte. Voor veel mensen komt dit zadel als geroepen. Zitproblemen op de fiets om wat voor reden dan ook? Met dit zadel stapt u weer vrolijk op de fiets. Geschikt voor elke fietser, zowel voor mannen als voor vrouwen. Door de perfecte doorbloeding van het onderlichaam behoren veel klachten tot het verleden. Ook al veel zadels uitgeprobeerd, maar niets hielp? Dit is het laatste zadel dat u koopt!  Ontworpen door iemand die opnieuw durfde te denken, met als resultaat een uniek zadel waarop je zo prettig zit dat je je zult afvragen waarom het zolang heeft moeten duren voordat dit werd uitgevonden! Een dikke laag ISM foam zorgt voor een zeer prettig en zachte zit!

 Klik hier voor een 360ยบ foto.

- 175 mm lang en 195 mm breed.

Geschikt voor de meeste stadsfietsen en hybrides. Het eerste ISM model; hier is het allemaal mee begonnen. Comfortabel zadel voor de korte ritjes en de dagelijkse ritjes naar de winkel. Ook geschikt voor de zwaardere mensen onder ons. Dit is het breedste zadel uit het ISM assortiment. Door velen "uitgescholden" als "prostaatzadel", maar die term doet de Touring te kort, hij is zoveel meer!

NEEM TIJD VOOR HET AFSTELLEN VAN DIT ZADEL! Omdat er een steunpunt ontbreekt aan de voorzijde is het afstellen van het zadel een zeer precies  en tijdrovend klusje. Neem er de tijd voor en verstel het zadel stap voor stap, totdat u de juiste afstelling  heeft gevonden. U zult daarna nooit meer een ander zadel willen!

Houdt u wel rekening dat dit een hoog zadel is, uw zadel moet wel wat kunnen zakken.

 

TIJDELIJK UITVERKOCHT

ISM Touring zadel

De ISM Touring is het eerste ISM zadel. Nog steeds populair doordat dit zadel maximaal ontlast en alleen ondersteuning geeft aan de zitbotjes. Geschikt voor stadsfiets, elektrische fiets, maar ook ATB en trekkingbike.
Door veel urologen en gynaecologen aangeraden!

Vraag naar de ISM Touring bij uw lokale fietsenwinkel of bestel hem online.

Investeer in uw gezondheid!

Koop een ISMzadel!