Prostaat en fietsen
Advies arts

Prostaat en fietsen

Prostaat operatie gehad, heel vervelend en nu krijg je ook het advies om niet meer te fietsen. Dat was nu net de enige mogelijkheid om nog goed in beweging te blijven. Wat nu?

De ISM zadels zijn speciale fietszadels. Deze zadels ontlasten het perineum altijd. Dat komt door de gleuf in de ISM zadels. Het is niet alleen de gleuf die ontlast, de ISM zadels zijn "neusloze zadels" oftewel zadels zonder punt.
Omdat de ISM zadels het perineum ontlasten wordt de trilling en de druk die het fietszadel normaal gesproken aan het prostaat doorgeeft voorkomen. Dit kan voor u de oplossing zijn om toch weer te gaan fietsen.

Veel urologen raden hun patiënten al een ISM zadel aan om bovenstaande redenen.
Kijk rustig rond op deze site. Kies hieronder uit de catagorieën of de hieronder geselecteerde hardlopers en probeer een ISM zadel. Wilt u het eerst zien, vraag uw plaatselijke dealer naar een ISM zadel.
Wilt u eerst overleggen met uw arts? Begrijpelijk en verstandig.
Klik hier voor een download van deze pagina en wat voorbeeld foto's van ISM zadels en neem dat rustig mee op uw volgend consult.
Wij wensen u alvast een goed herstel, veel beweging om weer een beetje is conditie te komen en veel fietsplezier op ISM.

ISM PL1.1 zadel

De ISM PL serie is speciaal ontworpen voor de veeleisende wielrenner. Jarenlang getest door prof-rijders. Voorkomt veel problemen op latere leeftijd!
Door veel urologen en gynaecologen aangeraden!

Vraag naar de ISM PL1.1 bij uw lokale fietsenwinkel of bestel hem online.

TIJDELIJK UITVERKOCHT

ISM Metro zadel

De ISM Metro is een wat zachtere uitvoering van de ISM Urbaine. De Metro is momenteel het populairste zadel in deze categorie (stadsfiets/elektrische fiets)
Door veel urologen en gynaecologen aangeraden!

Vraag naar de ISM Metro bij uw lokale fietsenwinkel of bestel hem online.

ISM PR3.0 zadel

De ISM PR3.0 is één van de universele fietszadels van ISM uit de PR serie (Performance Recreation) van ISM. Ontlast de voorzijde volledig. Goed ondersteunend.
Door veel urologen en gynaecologen aangeraden!

Vraag naar de ISM PR3.0 bij uw lokale fietsenwinkel of bestel hem online.

ISM PM2.0 zadel ATB

De ISM PM serie is speciaal ontworpen voor de ATB'er. Voorkomt veel problemen op latere leeftijd!
Door veel urologen en gynaecologen aangeraden!

Vraag naar de ISM PM2.0 bij uw lokale fietsenwinkel of bestel hem online.